Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

13 februari

Eindelijk...een nieuw bericht.
Ik had eigenlijk niet zo veel nieuws te schrijven dus vandaar.

Rosan blijft ons en iedereen behoorlijk verbazen. We zijn intussen bijna 7 weken verder, en Rosan lijkt zich steeds ietsje meer te herstellen.
Ze zegt steeds meer woordjes, de pijn is onder controle, de verzorging kan zonder extra morfine, en ook eet ze weer wat hapjes. De sonde hebben we vorig weekend eruit gehaald, en ze drinkt en eet voldoende.

Tsja en dan ga je denken, hoe lang houdt Rosan dit nog vol?
Vorige week hebben we gevraagd of er eventueel een scan gemaakt kan worden. In eerste plaats om te kijken wat de tumor doet, is het gegroeid in haar hoofd of in de rest van haar lichaam of staat de tumor stil?
Helaas kunnen ze dit niet doen op het moment. We zullen niet de antwoorden krijgen die we graag willen, en dat is jammer. Wel gaan ze in de urine kijken of daar het stresshormoon aanwezig is, dit hormoon was namelijk afgelopen december nog niet te vinden in de urine. Vrijdag gaan we samen met Rosan naar de poli, we hadden nooit gedacht daar nog een keer heen te moeten met Rosan, en het zal een hele onderneming worden maar het lijkt ons goed.

4 opmerkingen:

 1. Hoi luitjes,
  Wat ziet ze er goed uit en wat is het een vechtertje'!!!!
  We hopen voor jullie dat er gauw duidelijkheid komt.
  Maar meis wil dat laat ze zien.
  Veel liefs Marzena,Ben,Kuba.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg jullie al een tijdje en leef in stilte met jullie mee.Nu wil ik toch eens reageren.Wat is jullie dochter prachtig en wat een klein vechtertje zeg!Verder respect voor de manier waarop jullie er mee om gaan!Wat moet dat moeilijk zijn...onvoorstelbaar!
  Groetjes,
  Ytje Tijmes-Jongsma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Brenda en Romke,
  Wat een mooie foto, ze staat er zo lief op, geniet nog van jullie mooie meid, ben benieuwd hoe het vrijdag gaat op de oncopolie!.
  dikke kus Bennie,Corrine,Niels en Debora**

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Romke en Brenda,
  Heel veel succes morgen in Groningen. Hopelijk worden er toch een aantal vragen beantwoord. Het is natuurlijk ook een hele bijzondere tijd die jullie nu hebben met Rosan . ook heel dubbel allemaal .Veel sterkte en liefs en een knuffel voor Rosan

  groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen