Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

17 februari

Gisteravond hebben we toch maar besloten om Rosan niet mee te nemen naar de poli. We hebben een aantal keer "geoefend" in de kinderwagen, maar het was de meeste keren huilen. We hebben geen idee wat er dan is, het kan gewoon wel duizeligheid zijn van het lange liggen....maar dan nog haar comfort is het belangrijkst.

We hebben toen overleg gehad met de oncoloog en afgesproken dat Romke en ik alleen op de poli zouden komen. We hebben wat filmpjes van Rosan gemaakt zodat we die dan konden laten zien, voor een redelijke indruk.

Maar goed, gister was Romke al niet heel fit, en vannacht kreeg hij er ook koorts bij dus geveld door de griep...Ben vanochtend toen maar alleen heen gegaan, Rosan haar plasje moest toch ook ingeleverd worden.
Het was een fijn gesprek met de oncoloog, maar verder geen nieuwe dingen. Zij kunnen ook niet vertellen hoe lang het gaat duren, dat weet natuurlijk niemand. Maar voor de duidelijk en onze duidelijkheid er is geen nieuwe hoop, alleen nog meer tijd met Rosan.

Eind volgende week krijgen we uitslag van de urine.

3 opmerkingen:

 1. Lieve brenda en Romke.

  .Wat goed dat je toch naar de oncoloog bent gegaan , En een fijn gesprek hebt gehad .Het is een heftige periode voor jullie .We hebben respect voor de manier waarop jullie omgaan met deze tijd. En nu Romke geveld door door griep . Beterschap .
  Hou vol daar . dikke knuffel voor Rosan

  groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie zitten in ons hart lieve mensen.
  Zoveel respect voor jullie.

  Dikke knuffels,

  Familie Landskroon

  BeantwoordenVerwijderen