Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

3 februari

Even weer een update van afgelopen week.

Rosan haar verjaardag is rustig verlopen, het was en blijft een gekke dag. We hebben veel bezoek gehad, maar ook veel kaarten en berichtjes wat natuurlijk ook leuk was. Het was goed zo voor ons om het verder niet te vieren, want dat zou het verder alleen maar moeilijker maken.

Het weekend kreeg Rosan meer pijn en daardoor is maandag de morfine iets verhoogd en dat helpt goed. Je gaat toch wennen aan een bepaalde hoeveelheid morfine en Rosan krijgt relatief nog geen hele hoge dosis.

Verder vertelde ik in mijn vorige blog dat Rosan weer een beetje aan het brabbelen was, en dat is alleen maar meer verbeterd. Rosan zegt veel woorden na, maar kan ook weer Papa, Mama, Opa en Oma zeggen. Dat is natuurlijk erg fijn om weer te horen!

De sondevoeding is weer gestopt, dit kan ze moeilijk verteren. Dus ze krijgt alleen ORS, en soms een hapje vla oid. Hier doet ze het goed op, ze ziet er nog steeds goed uit.

De dagen zijn best lang, we proberen om en om er even uit te gaan en dat helpt wel. Even naar de winkel of sporten, maar de drang om weer naar huis te gaan blijft wel groot.

7 opmerkingen:

 1. Mooi blog....weer veel liefs en knuffels van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zijn zo weinig woorden voor maar wij denken veel aan jullie, veel sterkte, Aart en Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Brenda en Romke,
  Jullie krijgen weer woordjes van jullie dappere dochter,geniet ervan en we weten, het is allemaal zo dubbel.liefs Bennie,Corrine,Niels en Debora*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat moet dit heftig voor jullie zijn allemaal.....

  Liefs Chris en Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heb er nog steeds geen woorden voor maar jullie doen het SUPER

  annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Brenda ,en Romke
  Wel fijn dat rosan weer contact maakt met jullie , en papa mama weer kan zeggen .

  groetjes Sonja en mark

  En een knuffel voor rosan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Brenda, Romke en Rosan,

  Wij denken veel aan jullie en topper Rosan!Wat heftig allemaal voor jullie. Geniet van het contact dat jullie weer hebben met Rosan! Sterkte!

  Groetjes Martin en Mieke en de jongens.

  BeantwoordenVerwijderen