Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

24 augustus Opname voor de tweede kuur

Hier even weer een berichtje.
Het gaat heel goed met Rosan, ze is lekker gezellig aan het kletsen en over het algemeen ook wel in een goede hum.

Zaterdag hebben we fam Hilbrink opgehaald van het vliegveld, zij hebben een dochter Noa (stichtinglievenoa.nl) die net als Rosan neuroblastoom heeft, ook in het UMCG werd behandeld en nu hier ook voor de imuuntherapie komt. Maar doordat de meubels van hun huis vandaag pas vandaag zijn geleverd hebben ze zolang bij ons gelogeerd. Noa moest vanochtend voor het eerst naar het CHOP, en wij vandaag voor de opname dus konden mooi achter elkaar aanrijden.

Alle controles en bloed van Rosan waren goed, dus de kuur mag morgen beginnen. Deze eerste 4 dagen van de kuur zijn vrij "makkelijk", vaak niet veel pijnklachten maar ze kunnen zich wel grieperig voelen. Dus ben benieuwd hoe het gaat morgen.

Jullie kunnen weer e-cards sturen!
Rosan Rozema, Room 3S10
http://www.chop.edu/ecards/ecards.cfm

1 opmerking:

 1. hoi allemaalik heb maar een nieuwe account aangemaakt want het lukt steeds niet en dan is steeds mijn verhaaltje weg , dus nieuwe poging

  Hallo Brenda Romke en Rosan , wat lief van jullie om de noa familie op te vangen , je weet zelf hoe fijn het is als er iemand is zo een eerste dag , en je deelt de zelfde ervaringen .
  Ik hoop dat Rosan weer goed door deze tweede kuur rolt . het blijft een vechtertje !
  Veel liefs uit een nat Wapse

  groetjes Sonja en mark

  BeantwoordenVerwijderen