Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

27 augustus

Zo we zijn alweer over de helft...Rosan doet het redelijk goed. Ze heeft vanochtend koorts gekregen en eigenlijk de hele dag gehouden. Nu vanavond is het eindelijk weer weg. Ook moet Rosan weer spugen helaas en hebben we de porties voeding weer terug naar continu voeding. Verder is ze goed te spreken.

Gisteren heeft Romke Opa en Oma Roden van het vliegveld gehaald, net op tijd gelukkig want hurricane Irene ligt op de loer. Het begint hier nu aardig te waaien, maar morgenvroeg gaat Irene waarschijnlijk echt over ons heen, ben benieuwd... Romke en ik slapen allebei bij Rosan in het ziekenhuis en Opa en Oma passen op ons huis.
We maken wat mee hier, tornadoalarm, een aardbeving en nu een orkaan!

Verder zijn het hier lange dagen en zullen we blij zijn als het maandag is, dan kunnen we weer lekker naar huis, hopelijk met mooi weer!

1 opmerking:

  1. Hallo Romke en Brenda en Rosan

    Leuk om met jullie geskypt te hebben al was het wat eenzijdig , we proberen de boel hier op orde te krijgen en dan proberen het weer . Jullie zijn wel in een groot avontuur beland daar in de states , gelukkig zitten jullie veilig in het chops. Rosan ploetert dapper voort, Een klein meisje waarvoor we veel bewondering hebben.
    Hou vol

    groetjes Van Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen