Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

4 juni

Jeetje wat een dag gister. Eerst om 18:00 spinnen, echt geweldig de opkomst, kinderen die meededen en iedereen superfanatiek. Rosan was ook mee kijken, maar vond de muziek wel erg hard...later begon ze er iets aan te wennen en ook mee te swingen. Ik kon het niet zo volgen natuurlijk want ik zat te zweten op de fiets, het valt vandaag gelukkig mee met de spierpijn.
Ook was het gister de klaverjasavond, de opkomst was veel..96 man! Er werden 3 boompjes gespeeld en was er een verloting met mooie prijzen. Een geslaagde avond dus! En helemaal mooi er is 1300 euro opgehaald!!!

Dinsdag moeten we weer naar de poli, voorbereiden op woensdag want dan zullen de bestralingen beginnen. Rosan wordt 3 x 4 dagen bestraald, met tussendoor 2 dagen rust. Ben benieuwd hoe dit zal gaan, of ze veel bijwerkingen gaat krijgen. We moeten dinsdag al wel beginnen met anti-misselijkheids medicatie. Het gaat eigenlijk nu net weer goed met de voeding, we zijn weer op porties overgegaan en dat gaat goed. Rosan wil verder zelf nog niets eten, maar dat gaat ook nog wel even duren denk ik.
Rosan doet het verder goed, vrolijk en aldoor lekker aan het teuten!!

1 opmerking:

  1. lieve Romke,Brenda en Rosan, we willen jullie weer sterkte wensen voor de komende behandelingen,hopelijk komen er niet te veel bijwerkingen en misselijkheid na de bestralingen maar Rosan kan heel wat aan,we hebben gezien hoe vrolijk en knuffelig ze is, heerlijk,hopen dat het mee gaat vallen groetjes en liefs van Ties en Anneke

    BeantwoordenVerwijderen