Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

1 juni

Gister naar de poli geweest, alleen het werd een hele dag ziekenhuis omdat Rosan een zakje bloed nodig had. Het was alleen zo druk op de poli dat we naar een afdeling moesten, dus om 14:00 werd pas het bloed aangehangen en daarom ook pas om 17:00 klaar. De andere bloedwaarden zagen er wel prima uit en de oncoloog was dan ook tevreden en eigenlijk nog steeds een beetje verbaasd dat ze het zo goed doet. Rosan is goed opgeknapt van het zakje bloed, ze heeft ook weer wat meer kleur.
Voor de rest nog niet gehoord wanneer ze met de bestralingen beginnen, dus dat is nog even spannend.
Verder zijn we bezig met de voorbereidingen voor Amerika, dit kost veel tijd, veel aan de telefoon dingen regelen. Je moet overal bovenop zitten, maar je wilt ook alles goed hebben geregeld.

Verder gaat het goed met de rekening, echt ongelooflijk. We hebben hier geen woorden voor, maar iedereen SUPERBEDANKT!!!!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Brenda en Romke
  Het is een fulltime job voor jullie alles om Rosan heen , en alles wat geregeld moet worden voor the .US.A.
  Geweldig dat Rosan het verder zo goed doet . hopenlijk krijgen jullie ook nog weer tips voor haar ontwikkeling mbt het blind zijn , want dat valt toch ook niet mee, dus suggestie,s van ervarings deskundigen zijn welkom bij jullie .Het liukte me een paar keer niet om een reactie geplaats te krijgen , maar nu wel , ik zou zeggen , hou vol , jullie doen het super , samen , met zijn drieen ,

  groetjes Sonaj en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoorden pas vandaag van jullie situatie , wensen jullie veel sterkte en hopen dat jullie in Amerika goede resultaten boeken, groeten Martin en Bram, De Vries en Versprille BV

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We volgen jullie goed en hebben zo ook een houvast voor onzelf. Fijn dat het zo goed gaat met Rosan en zet 'm op met z'n allen!!

  Groeten van Ferdi en Jorita
  (ouders van Thijn)

  BeantwoordenVerwijderen