Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

8 juni

Gister naar de poli geweest, daar is haar vap aangeprikt en hebben ze gelijk bloed afgenomen. De bloeduitslagen waren op zich wel goed, alleen de leuco's waren wel nog iets verder gedaald. Dus de weerstand is ook weer behoorlijk laag, maar dit zien ze wel vaker dat dit nog schommeld. Zaterdag gaan ze weer bloed afnemen om te kijken of het niet verder daalt, anders moet ze weer met prikjes beginnen om het hoger te krijgen.
Verder geen bijzonderheden op de poli.

Vandaag was de 1e bestraling. We moesten om kwart voor 8 in het ziekenhuis zijn, dus de dag begon al optijd. Op zich ging het prima, Rosan werd in slaap gebracht en we konden in een kamertje ernaast alles volgen via de camera. Alles bijelkaar zijn ze een uur bezig, Rosan moet iedere bestraling in dezelfde positie liggen en dat gaan ze eerst controleren door middel van foto's. Als dit goed is gaan ze beginnen en laten ze Rosan alleen in de kamer dan draait het bestralingsapparaat om haar heen. Dit doen om ze weinig mogelijk organen te raken, ze wordt bijelkaar maar een paar minuutjes bestraald. Toen dat klaar was mocht ze naar de uitslaapkamer, helemaal aan de andere kant van het ziekenhuis!!! Maar goed ze was goed wakker en we hebben Rosan op den duur maar aangekleed, en gelukkig mochten we toen ook weer naar huis. We waren rond half 12 weer thuis, dus dat valt nog wel tegen, nog 11 X....
Rosan is wel weer vrolijk en staat lekker in de box te swingen op haar muziek.

1 opmerking:

  1. Hallo Romke en Brenda
    We hopen dat Rosan de bestraling goed doorstaat , zonder al te veel bijwerkingen ,de eerste zit er weer op .We wensen jullie weer sterkte en we hopen de dat leuco,s snel gaan stijgen .
    Groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen