Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

27 mei

Rosan had al bijna twee dagen niet meer geplast, terwijl er nog wel wat vocht in ging. Dus donderdag heeft de thuiszorg een catheter in gebracht, en nu gaat het plassen weer goed. Ook moesten we met klysma's de darmen weer op gang krijgen, omdat ze al anderhalf week geen ontlasting had gehad. Dit zijn natuurlijk de bijwerkingen van de morfine, maar ook van het stil liggen. Ondanks dat de darmen weer op gang zijn is ze wel weer gaan spugen, dus voeding lukt niet meer helaas alleen nog een beetje ORS. Dit kwam er deze week allemaal weer bij, maar Rosan lijkt nu wel even stabiel en we zien haar niet meer iedere dag achteruit gaan. Rosan slaapt eigenlijk het meest, maar soms heeft ze nog wel even de ogen open en kan ze je vinger vast houden. Dit zijn nog mooie momenten, maar verder is het behoorlijk (*^^$^&%**. Het is al een aantal dagen mooi weer en iedereen is in een opperbeste stemming, lekker buiten en leuke dingen doen. Alles gaat door om ons heen en hier staat alles weer stil. Niemand kan er wat aan doen en we proberen positief te blijven...maar toch. Het is fijn dat er zoveel aan ons gedacht wordt, het aantal kaartjes en berichten stromen weer binnnen. Bedankt allemaal! En natuurlijk hebben we onze lieve familie en vrienden om ons heen, geen woorden voor.

6 opmerkingen:

 1. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als onbekende bloglezer wil ik jullie een hart onder de riem steken. Ik weet eigenlijk niet wat ik moet schrijven, behalve dat ik regelmatig aan Rosan en aan jullie denk.
  Sterkte.
  Stephke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er denken zeker veel mensen aan jullie en jullie lieve kleine meisje, tegen beter weten in hopend op een wonder. Ik hoop dat jullie kleine kanjer zich zo comfortabel mogelijk voelt en jullie kunnen genieten van de momenten waarop ze jullie vinger vasthoud.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit zijn dan de berichten waarvan je weet dat ze komen gaan, maar dat je hoopt dat het niet gebeurt! Geniet van elkaar en van jullie meisje! Een topper is het en jullie ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Romke en Brenda

  We denken veel aan jullie en aan Rosan .

  Een knuffel voor Rosan

  groeten Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie kennen me niet, toch wil ik jullie heel veel sterkte toewensen in deze niet te beschrijven periode! Weet deat er aan jullie gedacht wordt!

  BeantwoordenVerwijderen