Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

1 april

Het gaat goed met Rosan, je ziet nog steeds vooruitgang in het bewegen en praten van Rosan. Ook gaat het mobiliseren steeds makkelijker en zonder te huilen en we gebruiken nu helemaal niets meer voor de pijn.

Afgelopen maandag hebben we de intake in Beatrixoord gehad. Hier was de revalidatiearts die we vorige week in het UMCG hebben gezien. Ze hebben Rosan weer even bekeken en we blijven gewoon thuis oefenen met Visio en eventueel een fysiotherapeut. Ook hebben we kennis gemaakt met de ergotherapeut, en zij heeft wat hulpmiddelen laten zien. Er is gelijk een hooglaag bed besteld voor in de kamer en deze werd de volgende dag al geleverd maar is ook gelijk retour afzender gegaan. Het bed was nou niet bepaald praktisch, dus we zijn nu nog op zoek naar een ander bed.

Romke is bijna weer helelmaal de oude, en is weer aan het werk geweest. Ook ik wil volgende week weer aan het werk. Onze oppas heeft al geoefend en alle opa en oma's willen ook graag oppassen dus dat gaat helemaal goed komen!

Nog een paar mooie foto's van afgelopen zaterdag.

3 opmerkingen:

 1. lieve Romke Brenda en Rosan

  wat een fijne berichten om te lezen, en wat een mooie foto's van Rosan. Wij hopen dat er nu een betere periode aanbreekt voor jullie allemaal.
  groetjes en liefs van Ties en Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Brenda en Romke,

  Wat een mooi meisje hebben jullie, geniet er van zolang ze bij jullie mag zijn. knuffel Bennie,Corrine,Niels,Debora* kosse.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een mooie foto's hebben jullie gemaakt en wat fijn dat er een beter periode is nu wij blijven voor jullie hopen dat het staats verder voor uitgaat
  we denken aan jullie

  BeantwoordenVerwijderen