Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

Vrijdag 13 januari

Rosan is vandaag al weer twee weken thuis, het lijkt lang maar deze weken zijn omgevlogen. Het was dan ook steeds een drukte hier in huis, voor ons gevoel hadden we haast en iedereen moest Rosan nog zien voordat het niet meer zou kunnen.

Gelukkig is iedereen nu geweest, en dat geeft een stukje rust. We weten nog steeds niet hoe lang dit gaat duren. We hebben wel de defintieve uitslag van het tumorweefsel in Rosan haar hoofd en dat zijn jonge nieuwe neuroblastoomcellen. Nog niet aangetast door chemo, een nieuwe plek en zit er nog niet lang. Maar we weten hoe agressief het kan zijn en dat het voor problemen gaat zorgen.

We merken hier nog weinig van, Rosan blijft redelijk stabiel. Aan begin van de week klonk ze erg vol met slijm, maar dit hoest ze zelf nu redelijk goed op. We geven Rosan voor de verzorging morfine en dan gaat het goed, en heeft ze verder niet veel meer nodig.


Rosan thuis in haar bedje vandaag.

4 opmerkingen:

 1. Lieve Brenda en Romke,

  Wat is dit een heftige tijd voor jullie! We houden elke dag jullie site in de gaten, wat vechten jullie ontzettend voor jullie lieve, kleine, mooie meisje en wat is dit ontzettend oneerlijk! We leven erg met jullie mee en denken erg veel aan jullie!

  Heel veel sterkte en geef Rosan een kusje van ons...

  Veel liefs Chris en Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Och ermmm wat een foto....ik krijg er pijn in mijn moederhart van... Heel veel sterkte de komende dagen....

  Dikke kus voor het meest sterkte meisje van de hele wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om weer wat te lezen van jullie. Belle vroeg vanmorgen ook" Mamma hoe gaat het nu met Rosan?
  Ze zag net ook de foto en geeft haar een dikke kus.
  Wij denken aan jullie elke dag, heel vaak.
  Jullie zijn toch ouders van een kindje waar we altijd een warm gevoel voor hebben. Rosan is ook een vechter en heeft alles gegeven wat ze kon om bij jullie te kunnen zijn, zo moeilijk. In gedachten houd ik jullie vast!

  Dikke knuffel Familie Landskroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Romke en Brenda,

  Het was fijn om bij jullie en Rosan langs te komen .
  Sterkte !

  Knuffel voor Rosan

  liefs Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen