Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

28 oktober 2e dag 2e helft kuur 4

Gister zijn ze dan weer begonnen, om 8 uur kwam de BIG infuuspaal de kamer ingereden...Eerst werd gestart met de IL2 en rond 12 uur zijn ze gestart met de antibody's. Rosan kreeg na ongeveer 3 uurtjes weer veel pijn, na een uur waren we er zat van en heeft ze een extra bolus morfine gekregen, en de pompstand van de morfine is omhoog gezet. Dit hielp gelukkig en Rosan is lekker in slaap gevallen, geen gekke dingen alleen op het eind weer koorts waarvoor bloedkweken en een antibiotica shot.

Vanacht moesten ze natuurlijk bloed afnemen, maar dit was niet goed aangekomen bij het lab dus nog een keer...Maar ging dat maar zo makkekijk, want de vap wilde weer geen bloed teruggeven.
Weer vanalles geprobeerd, uiteindelijk in de loop van de morgen superheparine erin en ja hoor hij deed het gelukkig weer. Helaas liepen we daardoor wel weer achter op het schema, en zijn de antibody's pas weer rond 12 uur aangehangen. Rosan ligt nu heerlijk te slapen, en alles lijkt nog goed te gaan, fingers crossed!

Voor de liefhebbers is er vanavond bij Hart van Nederland een stuk van Vila Joep (stichting voor Neuroblastoom) over oa Amerika SB6 22:30 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten