Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

26 oktober opname 2e helft kuur 4

Afgelopen maandag konden we gelukkig vlot naar huis, Rosan was in een goede mood dus dat zat wel goed. Helaas moest ze na het autorijden wel even spugen, maar dat was dan ook de eerste keer. Verder ben je eigenlijk maar 1 dag thuis, en deze ging erg snel voorbij helaas. Vanochtend was het weer inpakken, huis aan kant, de laatste was er doordraaien en om half 2 weer in de auto richting het Chop.

Bij binnenkomst zeiden ze al, jullie hebben al een kamer nou dat is mooi dachten we....Maar goed Rosan haar vap gaf geen bloed terug helaas. Er werd heparine in gedaan en superheparine besteld. Een half uurtje later probeerden ze weer of Rosan haar vap bloed terug gaf, en ja hoor hij deed het weer! Dus bloed agfenomen en daarna konden we de arts zien, alles was goed maar dan is het altijd nog even wachten voor de bloeduitslagen..
Na een uur waren deze ook binnen en werden we naar de kamer gebracht, en kan morgen het feest weer beginnen....we zijn benieuwd hoe het nu gaat verlopen.

1 opmerking:

  1. Hallo Romke en Brenda en Rosan
    Jullie Rosan is net een klein dieseltje die gaat dapper en gestadig voort met alle kuren , De tweede helft alweer van de vierde kuur, de vap heeft wat kuren maar moet het nog wel even volhouden .
    Succes daar

    groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen