Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

30 september Tweede dag, derde kuur

Gisterochtend begonnen de voorbereidingen van de kuur. Alles lag mooi op het schema en Rosan had alle medicijnen gehad. Er moest alleen nog bloed worden afgenomen, en dat lukte niet. Beide vaps gaven geen bloed terug....balen. Dus er werd vanalles bij gehaald, bekeken etc. Rosan vond het niet fijn en werd erg onrustig. Ze wilden eerst weer superheparine in beide vaps doen, maar we dachten haal beide naalden er maar uit en prik maar opnieuw aan. Zo gezegd zo gedaan, maar de vaps deden het niet. Alsnog werd er superheparine ingedaan, officieel moet je dit 2 uur in laten werken, maar nu gingen ze na een uur al kijken. Gelukkig 1 vap gaf bloed terug...dus konden ze uiteindelijk om 16 uur de antibody's aanhangen...Dus we hadden er al een hele dag erop zitten en toen moest het nog beginnen. En onze kanjer was al niet zo vrolijk door slaaptekort en al die mensen die aan haar hadden lopen trekken, dus dat werd leuk. We zijn blij dat Rosan zo'n vechtlust heeft, maar op sommige momenten mag ze zich wel iets sneller overgeven..Rond 20:30 wou ze eindelijk in haar eigen bed liggen en sliep ze. Ze heeft wel weer wat pijn gehad, daardoor hebben ze de samenstelling van de morfine iets veranderd en dat lijkt nu beter te gaan.

Rosan heeft een goede nacht gehad en was vanochtend ook weer goed wakker en stond al gauw weer in haar bed. Ze is wel onder invloed van, en daardoor is ze toen de kuur begon vandaag ook snel in slaap gevallen. Wel blij mee want dan heeft ze ook geen pijn.

Verder hebben we nu het geluk dat Noa ook is opgenomen, en daardoor even met hun kunnen kletsen, geeft even wat afleiding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten