Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

28 september De derde kuur

Even weer een berichtje uit West Grove.
Rosan doet het prima, heeft zo wel haar mood swings, maar dat zal er wel bij horen. Maandag zijn we weer begonnen met de prikjes...om vandaag weer opgenomen te worden.

Zaterdag hebben we Opa en Oma weer naar het vliegveld gebracht, de 4 weken zijn omgevlogen. Afscheid nemen is niet mijn sterkste kant, krijg dan ook altijd erg heimwee naar huis helaas.

Maar goed we proberen er weer wat van te maken en we hebben zondag een gezellig dagje gehad met fam Hilbrink. Het is hier nog altijd lekker weer, dus konden ook lekker buiten zitten en de kinderen hebben nog even in het zwembad geploeterd.

We mochten ons gelukkig vanmiddag pas melden voor de opname, alles ging verder wel vlot alleen er waren geen bedden vrij. Uiteindelijk hadden we rond half 8 een kamer en zijn we nu helemaal gesetteld, alleen Rosan moet nog in de slaapmood komen....

Jullie kunnen weer e-cards sturen:http://www.chop.edu/ecards/ecards.cfm

Rosan Rozema
Room 3S 16

2 opmerkingen:

  1. Hallo Romke en brenda en Rosan ,
    Alweer een maand verder , wel gek als je familie weer naar Nederland gaat en jullie nog niet .Gelukkig uiteindelijk toch een kamer , dan kan je je weer een beetje settelen , we wensen jullie alle succes deze week , veel liefs en een grote knuffel voor Rosan

    groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen