Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

13 mei

Het bericht van gister is verdwenen???? Ze zijn steeds bezig met onderhoudswerkzaamheden op het blog misschien komt het daarvan.
Maar goed, het gaat sinds gister beter met Rosan, de leuco's zijn mooi aan het stijgen, gister al 0.4 vandaag 0.9!

Alleen is het nog wel een beetje een wankel evenwicht. Alles moet steeds weer aangepast..dan weer het kalium in het infuus, nu zijn bv de bloedsuikers veel te hoog doordat ze alle medicijnen via de vap in glucose krijgt. Dus het meeste wordt nu in zoutoplossing gegeven. Ook is vandaag de hartslag weer erg hoog, waar dat nu weer van komt? We dachten zelf aan weer een laag HB, deze was 4.7 vanmorgen..maar goed daar zijn ze nog mee bezig.
Ook zijn ze nog in overleg over de voeding, Rosan kreeg na de operatie natuurlijk aangepaste voeding en nu hopen we dat ze direct weer met gewone voeding kan beginnen. Maar goed dat moeten ze weer overleggen met de chirurg.

1 opmerking:

  1. Hallo Romke en Brenda ,
    fijn dat de de leuco,s al weer zo snel aan het stijgen zijn , dat is goed nieuws . Ze is echt een sterke griet, jullie Rosan .We hopen dat ze snel weer verder opknapt van deze zware kuur .Ze staat lief op de foto met haar knuffelhond .
    Groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen