Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

12 mei

Goed nieuws!

Rosan heeft weer leuco's (witte bloedlichaampjes = weerstand)van 0.4!
Gister was dit al 0.2, maar ze zeiden dat kon een fout zijn en zal vandaag wel weer naar beneden zijn. Romke en ik dachten het zal wel, maar jullie kennen Rosan nog niet, en inderdaad...Artsen zijn verbaasd, maar wij echt supertrots!
We zijn er natuurlijk nog niet maar het begin is er, en daar worden we wel blij van. Je kunt het ook merken, de koorts en hartslag zijn minder hoog.
Het is gister niet gelukt om de sonde op te schuiven, en maar goed ook de maagproductie is een stuk minder en morgen willen ze weer starten met sondevoeding. Rosan heeft nog wel zo'n twee kilo vocht bij zich en dat is ook goed te zien...Hier even een foto van vanochtend, even een helder moment en spelen met de hond. Rosan slaapt veel, maar dat komt ook door de slaapmedicatie.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Brenda en Romke .
  Wat fijn dat de leuco,s al aan het stijgen zijn. Dat is een goed bericht na het mindere bericht dat jullie gisteren hoorden van een lotgenootje .Rosan is echt een sterk meisje !!
  Ik vond het een erg lieve foto van Rosan . zo lief spelend met haar knuffelhond .We wensen jullie weer sterkte.
  Groetjes Sonja en mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve Romke en Brenda
  wat fijn om te lezen dat het weer iets beter gaat met Rosan, we zijn er toch wel steeds mee bezig in gedachten,vooral na zo'n bericht van een meisje dat wel is overleden, maar het blijkt dat Rosan echt een vechtersbaasje is. wij hopen dat ze blijft stijgen met de leuco's
  heel veel liefs, sterkte en doorzettingsvermogen van Ties en Anneke

  BeantwoordenVerwijderen