Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

8 april

Woensdagmiddag is Rosan weer terug naar de afdeling gegaan. Ze is op de ic nog wel gestart met morfine voor de pijn, want ze bleef maar kreunen en de ruggeprik moest er uit.

Op zich gaat het wel redelijk goed, ze voelt zich alleen nog wat ongemakkelijk heb ik het idee en daarom is ze wat onrustig en huilerig. Ook heeft ze veel last van de darmen die hun weg moeten vinden, maar goed dat is ook niet zo gek en heeft gewoon tijd nodig.

Vandaag hebben ze behoorlijk wat slangen eruit gehaald, de morfine is gestopt, de blaascatheter eruit, van de monitor af,  infuus gestopt...de drain moet alleen tot na het weekend blijven zitten.

Hopelijk komt Rosan nu weer een beetje in haar eigen hum, en kan ze straks weer een beetje vrolijk zijn.
Want eigenlijk begin ik dat nu wel erg te missen...

1 opmerking:

  1. Lieve Brenda en Romke .
    Ik hoop dat Rosan jullie weer snel een lachje geeft , De eerste week na de operatie , die heeft ze er al opzitten , en het was natuurlijk wel een erg grote ok , dus ze moet ook weer uit een aardig dal omhoog klimmen , dat valt voor jullie alledrie niet mee, logisch dat je Rosan mist ze is immers toch bijna een week in slaap gehouden .Wel fijn dat Rosan weer op de kinderafderling ligt en bijna alle slangen kwijt is . als de laatste drain eruit is , kunnen jullie weer echt knuffelen met haar en kan ze lekker bij jullie liggen , Hou vol , wees lief voor elkaar ,
    groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen