Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

3 april

Rosan blijft mooi stabiel. Ze heeft wel enorm veel vocht bij zich waarvoor ze nog extra plasmedicatie krijgt, met goed resultaat.
Ze kunnen nog niet veel medicijnen gaan afbouwen omdat ze eerst het vocht kwijt moet. Gister hebben ze wel de slaapmedicatie gehalveerd, en dat kon je ook merken. Rosan bewoog af en toe met de armen en wou de beademingsbuis eruit trekken. Gelukkig hebben ze het toen wel weer wat opgehoogd.
Verder komt er uit de drain nu chylvocht, dit komt doordat er lymfeklieren zijn wegenomen. Dit kan verholpen worden met andere voeding, (vetarm) het kan lang duren voor het weer normaal is dus dat is wel een tegenvaller. Zo als ik al eerder zei het heeft tijd nodig, hopelijk gaat ze nu iedere dag een stapje vooruit.

1 opmerking:

 1. Lieve allemaal,

  Wat een goed nieuws dat de operatie is geslaagd en ze alles hebben kunnen weghalen! Geweldig. Dit hebben jullie gehad en wederom is jullie geduld weer flink op de proef gesteld.
  We hopen dat Rosan straks rustig wakker wordt en ze langzaam aan kan beginnen aan haar herstel! Wat zal het fijn zijn dat jullie haar straks weer kunnen vasthouden en lekker kunnen knuffelen.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd en we blijven aan jullie denken!

  Lieve groet,
  Maznu, Janneke, Minke en Jonne

  BeantwoordenVerwijderen