Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

2 april

Rosan blijft mooi stabiel, ze had gisteravond wel even een koortspiek maar deze zakte al snel. De nacht is ook rustig verlopen, ze wordt lekker in slaap gehouden en is dan ook mooi rustig. Ze lijkt niet pijnlijk, dus dat is goed. Rosan is wel wat opgezwollen van het vocht, en heeft daardoor nu standaard plasmedicatie.

We gaan zo weer naar het ziekenhuis en dan horen wel wel verder, misschien kan de medicatie voor de bloeddruk wel worden afgebouwd? Of gaan ze haar wat wakkerder maken zodat de beademingsbuis eruit kan. Ik weet het niet, gister hebben ze haar lekker met rust gelaten zodat ze kan bijtanken. Het heeft allemaal de tijd nodig.

1 opmerking:

  1. Lieve Romke en Brenda , Dat waren pittige dagen voor jullie , wel fijn dat de operatie zo goed is gegaan , dan weet je waar je het voor doet , het is wel wat om je kleine meissie zo te zien liggen , maar ze voelt nu de pijn van de eerste dagen niet en haar lichaam kan al hard werken aan het herstel .Pfff het valt wel allemaal maar niet mee .Hou vol en deze stap hebben jullie en Rosan ook weer achter de rug ,ik hoop dat ze snel weer van de beademing af mag zodat jullie weer contact met haar hebben .Heel veel beterschap .
    Groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen