Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

Update 22 maart

Tja het veranderd natuurlijk nog weer...
De chirurgen willen nog graag een MIBG-scan voor de operatie, zo kunnen ze duidelijker zien waar nog actief tumorweefsel zit. Dus moeten we dinsdag naar het ziekenhuis voor het aanprikken van de vap, en krijgt ze de radioactieve stof ingespoten voor de scan die dan woensdag zal gebeuren. Rosan moet dan wel lang stil liggen, dus krijgt ze een roesje. Maar goed dan hoeft deze scan niet meer na de operatie en dan weten we ook of er nog ergens anders neuroblastoom zit. Rosan zal dan nog na de operatie een CT of  MRI-scan krijgen van haar hoofd.

2 opmerkingen:

 1. Beste Brenda en Romke ,Je leeft per dag , dat blijkt nu ook wel weer , denk je net dat je voor de komende week weet waar je aan toe bent , verandert het weer , het is natuurlijk wel te begrijpen want zo kunnen ze wel precies zien waar die rot tumor precies zit ,Natuurlijk duimen we voor Rosan en hopen we dat ze zoveel mogelijk weg kunnen halen van het neuroblastoom.
  Verder vind ik geweldig dat jullie het blog zo goed bijhouden , zo kunnen wij het wel en wee van jullie en Rosan volgen .Lieve foto's van Rosan
  Groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes morgen,
  en de rest van de dagen he!
  Liefs Allis

  BeantwoordenVerwijderen