Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

29 maart

Vanochtend eerst naar de poli geweest om Rosan haar vap aan te laten prikken, daarna gelijk door na beneden om de radioactieve vloeistof in te laten spuiten. We waren aan de late kant door het wachten op de poli, maar goed daar liep het ook uit. Eerst kreeg Rosan een middel ter bescherming voor haar schildklier via de sonde. Dit moest een kwartier inwerken, en daarna kreeg ze de radioactieve vloeistof. Prima, tot morgen zeiden ze, ja....tot morgen.
Om half 1 moesten we ons al weer melden bij de anesthesist, eerst een vragenlijst daarna gesprek. Geen gekke dingen, morgen van af 5:30 nuchter zijn, en om 8 uur melden op onze eigen afdeling.

Vanmiddag kwam ook nog Rosan haar praktijkbegeleidster. Ze had een grote bal meegenomen om mee te oefenen, dit vond Rosan heel leuk. Ze is tevreden over hoe ze het doet, en wij natuurlijk ook!
Rosan loopt al aardig wat rondjes om de tafel per dag, en wordt daar ook steeds vrijer in. Met als resultaat dat ze het weekend achter over viel...buil achter op het hoofd. Dat zal nog wel vaker gebeuren, maar was wel even schrikken.

We vinden het enorm spannend wat ons te wachten staat, we hopen op een goede uitslag van de MIBG scan en dat de operatie goed zal verlopen.

Iedereen bedankt voor de bemoedigende berichtjes, kaartjes, telefoontjes etc.
Wij gaan ervoor!

2 opmerkingen:

 1. Hallo,

  Wat een spannende week! En wat is jullie meisje een topper zeg. Telkens lezen we jullie blog en vinden het geweldig hoe Rosan en jullie natuurlijk zich overal doorheen knokken.
  Heel veel sterkte en succes voor de komende operatie en daarna. We duimen voor jullie!

  Liefs Maznu en Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Brenda en Romke,
  We duimen morgen voor Rosan en denken aan jullie .Een spannende dag ,Veel liefs en een knuffel voor Rosan .Groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen