Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

27 januari

Gisterochtend leek het in eerste instantie wel goed te gaan, we mochten van de oncoloog naar huis. Rosan moest nog een hartfilmpje en gehoortest hebben, maar goed toen we s'middags van de gehoortest terugkwamen had ze toch hoge koorts 38.8. Shit daar gaat haar verjaardag thuis.....
Ze hebben weer bloed afgenomen en is gestart met antibiotica. Het duurt even voor dat de antibiotica aanslaat, dus de koorts steeg nog behoorlijk door en Rosan was er ook niet echt lekker van, veel huilen dus. Ook spuugt ze nog steeds veel slijm, ze zit behoorlijk in haar dip.

Vandaag is Rosan nog niet echt opgeknapt, haar bloedgehalte is nog steeds laag en krijgt daarom weer een zakje bloed. De koorts lijkt iets te zakken, dus dat is goed, verder slaapt ze veel.

Haar 1e verjaardag moeten we in het ziekenhuis vieren, wat een #$%^^^*&^&%% . We moeten er maar het beste van maken, voor Rosan maakt het niets uit en wij hebben geen keus.....

2 opmerkingen:

 1. Hallo Brenda, Romke en Rosan,

  Ondanks dat jullie de verjaardag van Rosan morgen in het ziekenhuis moeten vieren willen wij jullie morgen een hele fijne verjaardag toewensen. Probeer er met elkaar van te genieten want het blijft altijd bijzonder als je kindje jarig is. Of ze nu 1 jaar of 8 jaar worden het blijft steeds weer bijzonder.
  Groeten van Willem Jan, Sigrid, Dorien, Sanne en Jan Willem.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Brenda en Romke

  Ondanks dat het niet leuk is dat rosan met haar verjaardag in het ziekenhuis ligt, willen we haar en jullie wel feliciteren met haar eerste verjaardag . Een bijzonder heftig jaar was het wel ,vooral het laatste kwart jaar .We wensen haar vooral weer gezond worden toe , en daarvoor doen jullie en zij hard haar best .Ze is nog te klein om te beseffen wat jarig zijn is , maar voor jullie is het jammer dat ze niet thuis is nu . en dat je er weer volop tegen aan moet . Nogmaals toch Proficiat met jullie kleine schat !

  groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen