Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

25 januari

Rosan is weer opgenomen.
Ze bleef maar spugen, werd ook steeds bleker om haar snoetje, had last van een bloedneus...dus maar even gebeld en we konden gelijk naar de poli om bloed te prikken.
We hadden inderdaad gelijk, een veel te laag bloedgehalte en de bloedplaatjes waren ook erg laag, reden voor een opname.

Maar goed de afdeling lag vol en we moesten wachten op een plekje, gelukkig hebben ze toen op de poli haar vap aangeprikt en het zakje bloed alvast aangehangen. Rond 17 uur mochten we eindelijk naar boven. Rosan is nu al weer goed opgeknapt van het zakje bloed, ze heeft weer kleur en gelukkig ook weer wat praatjes. Ze moet vannacht blijven, want dan krijgt ze nog wat extra vocht en dan hopelijk morgen naar huis.

We hebben eindelijk een gesprek met de oncoloog gehad, zodat we nu ook het verdere beloop weten. Maandag staat een CT-scan van de buik ingepland.
De rest volgt...ga nu slapen het was een vermoeiende dag.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Brenda en Romke
  Het blijft een achtbaan , van goede dagen en minder goede dagen .De chemo heeft toch vervelende bijwerkingen . Gelukkig is ze weer wat bijgetrokken na het zakje bloed .Hopenlijk hebben jullie goed kunnen slapen .Beterschap voor Rosan , zodat ze thuis haar verjaardag kan vieren .
  groetjes en ee nknuffel voor Rosan

  Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij dat ze weer wat beter is geworden van het zakje bloed. Hoop dat jullie weer fijn thuis zitten!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen