Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

Vrijdag 3 december

Gisteren is er eigenlijk niet zo veel gebeurd, het bloedprikken werd naar vandaag uitgesteld en eigenlijk ging het wel goed met Rosan. De morfine staat op stand 2 en ze krijgt daarbij af en toe een extra shotje.

Vandaag is er weer bloed geprikt en ze heeft een nieuwe vap-naald gekregen. Het gaat goed met de pijn dus de morfine staat nu op stand 1.5 met af en toe een shotje.
De bloeduitslagen zijn goed, de trombo's (bloedplaatjes) zijn genoeg gestegen om de chemo te geven. Als het nu lukt met de apotheek gaat ze morgen met de 2e chemokuur beginnen. Hier zijn we blij mee, want als de chemo goed z'n werk doet, hoe minder pijn Rosan heeft en dan hopelijk ook haar zicht weer terug krijgt....Toch hoop ik niet dat ze er weer zo ziek van wordt, maar goed ze zeggen dat elke kuur weer anders gaat.
Als Rosan even wakker is lijkt het af en toe of ze wel iets ziet, maar dat is ook weer niet helemaal duidelijk en misschien wil je het ook wel zien natuurlijk.

Verder is het hier rustig, behalve de onrust om Sint en zijn Pieten, deze kwamen net langs voor Rosan met een kadootje. Het is wel super hier op de afdeling dat ze daar zoveel aan doen, en voor oudere kinderen is dit natuurlijk helemaal geweldig.

Verder wil ik iedereen nogmaals bedanken voor alle kaartjes en berichtjes die jullie sturen, ik kan iedereen onmogelijk persoonlijk bedanken maar aangezien iedereen dit leest komt het vast goed over.
Het doet ons erg goed dat iedereen meeleeft, aan ons denkt hier hebben we veel steun aan. We proberen positief te blijven, al is het wel eens moeilijk.

1 opmerking:

  1. Lieve Brenda en Romke ,
    Fijn dat de pijn nu onder controle is met de morfine, Rosan zal hierdoor ook wel veel slapen, maar als ze slaapt dan voelt ze geen pijn .Wij hopen met jullie mee dat ze van de tweede kuur niet zo ziek wordt en dat deze kuur rigoreus verder gaat met de afbraak van alle tumorcellen.
    Voor rosan en knuffel en voor jullie twee bikkels van ouders hou vol ,hou moed , en pas goed op je zelf en elkaar .

    groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen