Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

8 december

Vandaag gesprek gehad met onze nieuwe oncoloog, aangezien de 1 naar het buitenland gaat en de ander straks met zwangerschapsverlof is. Maar goed het gaat dus nog even anders dan verwacht:

Voor de 3e kuur wordt er een beenmerg en botpunctie gedaan, en als deze puncties schoon zijn van neuroblastoom worden er na de 3e kuur stamcellen gekweekt voor de allerlaatste kuur.
Verder gaan ze nog kijken wanneer ze weer een scan willen, ze zien nu dat de pijn bij Rosan minder wordt en dat bekijken ze als aanslaan van de kuur. We blijven nu in ieder geval tot na het weekend in het ziekenhuis om te kijken of Rosan ook veel bijwerkingen krijgt van de chemo, dus hopelijk is dat niet veel en kunnen we dan even naar huis???
Vanmiddag zijn we nog bij de oogarts geweest en die ziet geen verschil met 2 weken geleden, we krijgen misschien nog een ander onderzoek maar we moeten er rekening mee houden dat Rosan waarschijnlijk niet veel meer zal zien. Dit is natuurlijk wel #$%^^&&*@()()**&^ en hoe meer je erover nadenkt hoe erger het wordt. Maar goed wie weet....Rosan lijkt nog verder op te knappen, is wat meer wakker. De tramal gaan ze proberen af te bouwen tot een normale dosering voor haar, en de sondevoeding gaat vanaf morgen in bolussen, zodat ze s'nachts niets meer krijgt en een normaal dag en nachtritme heeft.
Zo dat was weer een dag met heel wat veranderingen/informatie, tot de volgende blog!

1 opmerking:

  1. Hallo Brenda en Romke,
    Dat is niet zo,n mooi bericht over Rosan haar zicht.We hopen dat het nog wel verbetert.Wel fijn dat de wat opknapt van de tweede kuur .En yes ,ik hoop dat ze even met jullie naar huis kan .Want even bijtanken kan geen kwaad .Veel liefs en een knuffel voor Rosan
    groetjes Mark en Sonja

    BeantwoordenVerwijderen