Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

7 december

De 2e kuur zit erin! Het is op zich goed verlopen, Rosan is niet misselijk geweest en ze lijkt iets op te knappen. De artsen zijn tevreden over de bloedwaarden, en hoe ze het verder doet. Dus alle pompen en monitors zijn eraf, alleen nog de sondevoeding aan.

Rosan slaapt ook nog veel, ze wal alleen vannacht wakker tot 3 uur! (daar was Romke erg blij mee...) Ze was druk aan het vertellen, mamama,papapaa op zich ook wel weer leuk.
Ze hebben gister weer een kweek gedaan van slijm in haar neus, dus hopelijk is dit negatief zodat we ook rhinovirus-vrij zijn.

We hebben deze week nog een gesprek met de oncoloog over hoe nu verder en wanneer de onderzoeken plaats vinden. Misschien is er nog ruimte voor even naar huis??? dit zou wel super zijn. We hebben al infoboekjes gehad over de sondevoeding, dit is voor mij niet zo'n heel groot probleem maar Romke moet dit ook leren, voor als ik er een keer niet ben. Verder komt de oogarts deze week ook nog even kijken, de neuroloog was gister geweest en zag bij 1 oog wel pupilverschil...dus afwachten.
Even in de kinderwagen...ik vind het nog niet zo leuk

2 opmerkingen:

 1. Daar zitten veeeeeeel positieve dingen tussen!
  heerlijk dat ze weer uit de draadjes en piepjes is. succes!

  Liefs Allis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Romke en Brenda.
  Wat zou dat super zijn als jullie even met zijn drieen naar huis kunnen , even weg uit het ziekenhuis , even lekker "gewoon " thuis zijn .Het knuffelt vast een stuk een stuk prettiger nu Rosan "draadloos" is op de sondevoeding na , en Romke leert dat ook wel .
  We hopen dat haar zicht terug komt !!!
  Veel liefs en een knuffel voor Rosan
  groetjes Sonja en Mark ( en de meiden )

  BeantwoordenVerwijderen