Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

Een bewogen jaar..

Vorig jaar zat ik ook hier aan de keukentafel, met niet goed nieuws. Rosan was net thuis gekomen en we wisten niet of ze haar verjaardag nog zal halen. We gingen dan ook niet goed het nieuwe jaar in, en wisten niet wat er allemaal op ons pad zou komen.
Wel dat het niet goed ging met Rosan en dat we haar zouden gaan verliezen, maar wanneer?

Een bewogen jaar.. De zorg en overlijden van Rosan, de gezondheid van Romke, mijn moeder die 2x de strijdt tegen kanker moet aangaan, het houdt niet op, en ook ikzelf moest het nodige meemaken doordat het lichaam niet helelmaal meewerkt. Het komt op je pad en je moet er mee dealen..
Je wilt niet dat je meer negatief in de belangstelling komt te staan, ben daar zo klaar mee...

We varen dan ook op de mooie momenten waar we op terug kunnen kijken, de tijd die we met Rosan hebben gehad, heel waardevol. Trots als we horen dat er nog aan haar gedacht wordt, over haar gepraat wordt ze is er nog steeds bij.

Na het overlijden van Rosan hebben we ook al weer zoveel mooie dingen beleefd. Een mooie vakantie, borrelen met vrienden tot we er bij neer vielen, goede gesprekken, telefoontjes, zomaar een kaartje in de bus, met de tekst we doen het zo goed. Aan het werk kunnen, en daar je ding kunnen doen, lol hebben met collega's, gewoon jezelf zijn. Een wandelingetje naar de begraafplaats, steeds met een ander gevoel. Zomaar een bloemetje krijgen. Een herdenkings dienst van veel kinderen die zijn overleden, je bent niet alleen. Herinneringen ophalen, lotgenoten. Naar Racoon, Dont Give Up The Fight in ons geheugen gegrift. Zomaar even een bezoekje van je zwangerschapsclubje je hoort er nog steeds bij. En het helpt allemaal goed bij het proces waar je door moet. SAMEN, blij zijn met wat je hebt (hebben).

We willen iedereen bedanken voor jullie steun op welke manier dan ook!

Een gezond & gelukkig 2013

Liefs Romke en Brenda

2 opmerkingen:

  1. Lieve Romke en Brenda,
    In onze gedachten en harten nog steeds bij jullie,bij Rosan..Vergeten doen we nooit..Blijf genieten van alle mooie dingen wat op jullie pad komt,en van elkaar....Wij wensen jullie alle goeds wat wenselijk is voor het nieuwe jaar!Dikke knuffel Diana,Lize en Vera XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kind is het toch en wat een gemis.
    Jullie doen het goed en heb veel bewondering voor jullie.

    BeantwoordenVerwijderen