Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

20 Mei

Donderdag nacht werd Rosan onrustiger, ze slaapt niet en lijkt veel pijn te hebben. We geven haar de maximale pijnbestrijding, maar het helpt maar even helaas. Dus we hebben vrijdag alles in werking gezet om Rosan weer een morfine pomp te geven. Dit ging allemaal soepel, en s'avonds is Rosan al aangesloten. Nu maar hopen dat ze minder pijn en rust zal krijgen. Helaas was ze weer de hele nacht wakker, wel stoned van de morfine maar bij elk geluidje heeft ze de ogen weer open en erg onrustig. Ik was gister aan het werk en bij thuiskomst schrik je wel hoe ze in korte tijd achteruit gaat. Je zag nog steeds aan haar gezichtje dat ze pijn heeft, dus is de thuiszorg weer gekomen en hebben ze in overleg met de arts de morfine iets opgehoogd. We hoopten daardoor op een rustige nacht, maar Rosan heeft wederom weinig geslapen. Ze blijft onrustig, wrijft veel aan haar hoofd, maar lijkt wel minder pijn te hebben. We geven Rosan weer een beetje voeding en dat gaat goed, ze heeft nog niet weer gespuugd. Het is moeilijk om Rosan zo te zien, je weet niet wat ze voelt en of we het zo goed doen. Gelukkig nu ik dit schrijf is ze in slaap gevallen, eindelijk kan ze zich even overgeven. Je hebt een voorstelling van hoe het zal gaan, maar we hadden gehoopt dat ze dit niet meer hoefde mee te maken.

7 opmerkingen:

 1. Lieve Rosan en ouders,

  Wat verschrikkelijk dat dit mooie kleine meisje zoveel door moet maken. Het geeft mij al een gevoel van machteloosheid en frustratie, zonder jullie ooit te hebben ontmoet. Ik wens jullie dan ook alle kracht toe om hier mee om te gaan en hoop dat jullie nog veel mooie momenten mogen beleven.
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve Romke en Brenda

  wij willen jullie heel veel kracht en sterkte toewensen om hier doorheen te komen ,het is niet fijn om dit aan te moeten zien hopelijk slaat de morfine goed aan. en wordt de pijn draaglijker
  groetjes en liefs Ties en Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij leven met jullie mee en denken veel aan jullie, heel veel kracht en sterkte toegewenst voor de komende tijd.

  Groetjes Aart en ANita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat weer een verdrietig bericht! We denken aan jullie!

  Liefs Chris, Kirsten, Sjors en Jolein

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel sterkte ..... Dikke knuffel Diana,Lize en Vera....in gedachten bij jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte! Ik ken jullie niet maar volg al een tijdje jullie blog. Wat een dapper meisje hebben jullie zeg! Heel veel sterkte en ik hoop dat de pijnbestrijding aanslaat en jullie nog mooie herinneringen mogen maken.
  Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Brenda en Romke
  Ik kan alleen maar zeggen , ik vind jullie lieve lieve ouders voor de kanjer Rosan , jullie doen wat je kan om Rosan zich zo prettig mogelijk te laten voelen ......
  Alle sterkte en liefs

  en een kusje voor Rosan

  groetjes Sonja en mark

  BeantwoordenVerwijderen