Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

20 Maart

Vanmorgen al vroeg uit de veren, want we moesten natuurlijk wel op tijd in het ziekenhuis zijn. Gisteren waren we nog gebeld dat Rosan nuchter moest zijn en dat ze vandaag de CT-scan zal krijgen. Dus vanochtend werd er op de poli een infuus geprikt en ook Rosan haar vap werd aangeprikt en doorgespoten. Daarna gelijk door naar de afdeling, het vertrouwde M2, dat was wel even een moeilijk moment. Gelukkig wel veel bekenden die Rosan graag even wilden zien en volgens mij is iedereen net zo benieuwd als ons naar de uitslagen....haha.

Rond half 12 mocht Rosan voor de CT- scan, dat ging prima met een slaapmiddel. Op de afdeling heeft ze vanmiddag nog lekker haar roes uitgeslapen. Vandaag is de revalidatiearts geweest, en de neuroloog en fysiotherapeut komen deze opname ook bij Rosan kijken. Zo wordt alles goed in kaart gebracht en dat is fijn.

Morgen wordt de radioactieve stof ingespoten en dan is donderdag de MIBG-scan. Dus we zijn hier nog wel even, ik hoop wel dat we donderdag weer naar huis kunnen en dan het liefst met alle uitslagen........Het is best wel spannend, Rosan heeft gelukkig geen weet van dit alles. Het ging best goed vandaag ondanks het gereis, overtillen, andere omgeving, verschillende mensen aan haar bed. Dus weet nu zeker dat we hier goed aan doen.

1 opmerking:

  1. lieve Romke en brenda
    Fijn dat dit allemaal goed ging .We wensen Rosan succes morgen met de scan , het is goed dat alles nu onderzocht wordt en dat en meerdere mensen de situatie van rosan bekijken , want jullie kunnen wel wat handvatten gebruiken , veel sterkte
    knuffel voor rosan

    liefs van sonja en mark

    BeantwoordenVerwijderen