Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

Laatste dag, Laatste kuur

De laatste dag is dan eindelijk aangebroken, nog een paar uurtjes en dan zijn de laatste antibody's ingelopen. Het is gelukt, Rosan heeft de kuren doorstaan en afgemaakt. Nu alleen nog 2 kuren Vit A-zuur en dan is Rosan medicijnvrij!

Het is wel raar, hier leef je al maanden naar toe maar nu je er bijna bent is het heel gewoon. We hebben met deze opname ook wel een beetje pech, geen bekende verpleegkundigen, veel dingen die weer niet helemaal gaan als ze moeten gaan..Dus eigenlijk zijn we er ook wel klaar mee, maar misschien ligt het ook wel aan ons en kunnen we niet zo veel meer hebben.

Rosan heeft het deze kuur goed gedaan, ze heeft wel veel geslapen maar zoals gistermorgen loopt ze vrolijk een aantal rondes over de afdeling met de loopkar. Vandaag heeft ze wel een mindere dag, ze is wel iets wakker maar verder houdt het op. Ze heeft een keer gespuugd, en de temperatuur loopt weer iets omhoog.

Hopelijk kunnen we morgen lekker op tijd weer naar huis, en moeten we woensdag terugkomen voor de allerlaatste policontrole. De laatste keer in het CHOP...

1 opmerking:

  1. Hallo daar

    Yes , het zit erin , het zit er bijna op , woensdag de laatste keer chop en dan de blik gericht op roden .Naar huis gaan .Wat is dat weer een goed voor uitzicht voor jullie .Het was een zeer veel bewogen jaar voor jullie . We hopen dat de kuren zijn werk doen en dat jullie nu weer wat meer kunnen gaan genieten .Al zulllen de controles wel erg spannend blijven. maar rosan en jullie verdienen het om daar ook alleen maar positieve geluiden te horen .veel groetjes en een knuffel voor Rosan

    groetjes Sonja en mark

    BeantwoordenVerwijderen