Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

2 november

Maandag waren we al op tijd uit het ziekenhuis ontslagen, dus dat was mooi. Rosan was op zich goed te pas, nog wel erg moe, wat vocht vast houden maar op zich een goed humeur. s'Middags kwamen de Fam Hilbrink om hier Halloween te gaan vieren. Erg leuk om mee te maken, Romke ging als spook op de veranda zitten en Dewi en Noa waren allebei mooi verkleed. Het enige nadeel was dat het behoorlijk koud was, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was behoorlijk druk in de straat, iedereen verkleed en veel huizen versierd.
Romke als spook!

Rosan nog in het ziekenhuis, in Halloween outfit

Vandaag moesten we weer naar de poli en alles was goed. Met Rosan gaat het over het algemeen goed, vanavond ietsje minder ze moest namelijk spugen en heeft veel last van haar bips door de diaree. Verder mogen we niet klagen, en starten we morgen al weer met de 4e kuur Vitamine A-zuur. We hebben nu drie weken vrij voor de laatste kuur, met 1 poli bezoek tussendoor.

Zaterdag krijgen we ons laatste bezoek hier, dit keer van vrienden dus we gaan er weer een leuke week van maken!

1 opmerking:

 1. Hallo Romke Brenda en Rosan
  Wat een geweldige foto van Rosan, wat een lachebekje .Hopenlijk zijn de zere billen snel over. Jullie Kanjer heeft deze kuur ook weer doorstaan . wat een super girl.Het einde van jullie amerika avontuur komt weer in zicht , nog een kuur daar te gaan . Gelukkkig met eerst weer even een rust pauze om even op adem te komen en voor rosan om even aan te sterken want die kuur werkt nog wel door .

  Halloween was bijzonder om mee te maken denk ik , gezellig dat jullie dat met de fam hilbrands deden , en wat leuk dat ook rosan een beetje verkleed was .

  Jullie hebben daa al sneeuw gehad , wij hebben een lenteachtige herfst .

  Veel plezier met jullie vrienden , een big hug voor Rosan , en hou vol he toffe ouders , roden komt weer in zicht


  groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen