Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

16 november

De afgelopen 2 weken zijn in sneltreinvaart voorbij gegaan, het weer was prima, Rosan was goed te pas en we hadden natuurlijk 1 week bezoek.

Maar goed ons allerlaatste bezoek is weer naar huis....en nu gaan de laatste 4 weken Amerika in. Wat zeg ik nog 25 dagen..want we weten wanneer we thuis komen en dat is namelijk ZONDAG 11 DECEMBER!!!! Rosan is dan bijna 2 weken klaar met de laatste kuur, en kunnen we hier alles rustig afronden. We zijn superblij dat we nog voor de feestdagen thuis zijn en deze dan met onze familie en vrienden door kunnen brengen. Dat hadden we niet gedacht toen we aan dit avontuur begonnen...

Vanochtend moesten we naar de poli voor controle. Alles was gelukkig goed, Rosan is zelfs weer in lengte en gewicht gegroeid!
We hebben nu nog 1 week vrij en dan begint de laatste kuur!

Verder willen we iedereen erg bedanken voor alle leuke post die we afgelopen 5 maanden hier hebben gekregen, ook al viel het niet zoals thuis op de deurmat maar werd het in onze echte Amerikaanse brievenbus gestopt. ( dat had ook wel weer zijn charme )De postbode had het er maar druk mee, ook al zijn sommige kaarten en pakketjes niet aangekomen...De post moet natuurlijk ook een hele reis maken en de douane is erg streng helaas.

1 opmerking:

  1. Hallo brenda romke en rosan

    Wat fijn dat jullie nu echt kunnen aftellen .Het was en is een hele belevenis voor jullie geweest , gelukkig heeft rosan zich geweldig door alle kuren heen geslagen. En jullie ook , want je moet maar toekijken hoe je dochter die nog zo klein is al deze nare behandelingen moet ondergaan .
    De laatste loodje wegen vaak het zwaarst , maar hou vol want 11 december komt er aan .

    groetjes Sonja en mark

    BeantwoordenVerwijderen