Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

5 oktober

Maandag waren we na een onrustig nachtje al weer op tijd thuis. Rosan voelt zich goed, heeft af en toe wel haar momentjes maar we zijn tevreden. De laatste nacht in het ziekenhuis dacht onze meis ik haal zelf mijn vap-naald er maar uit, ik wil naar huis! Gelukkig werden we op tijd wakker en bleef de schade beperkt..maar goed Rosan moest wel opnieuw aangeprikt worden.

Vandaag moesten we weer op controle naar het ziekenhuis, alles is prima. Aankomende maandag en dinsdag hebben we de onderzoeken en krijgen woensdag hier telefonisch uitslag van. Dat wordt weer even spannend....

Vrijdag mogen we weer naar het vliegveld want nu komen Opa,Oma Loppersum, en tante Allissa voor twee weken op bezoek.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Romke Brenda en Rosan,

  Ja waarom ook niet als je het nog goed kan zeggen haal je gewoon zelf de naald eruit ....,als je eigenlijk weer naar huis wil met papa en mama .

  Gelukkig ging het goed, jammer dat ze wel opnieuw geprikt moest worden . We zetten hier weer een duim marathon in voor goede uitslagen van de komende onderzoeken ,
  Geniet weer van jullie familie bezoek .

  groetjes uit Wapse

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Wij zijn niet zo handig met de computer, daarom zo weinig reactie van ons. Wij leven wel mee en denken veel aan jullie. Wij zijn blij dat het eigenlijk wel goed gaat met Rosan naar omstandigheden en wij hopen dat de uitslagen deze week ook goed zijn, wij zullen extra voor jullie duimen.

  Groeten vanuit Wildervank van Aart en Anita

  BeantwoordenVerwijderen