Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

14 september

Even weer een bericht uit West Grove. We zijn intussen al weer een dikke week thuis en Rosan is gelukkig weer goed opgeknapt van de kuur. Alleen komen sinds een paar dagen de tanden en kiezen weer door..helaas. Ze heeft hier volgens mij af en toe flinke pijnscheuten van, want ze zet het behoorlijk op een krijsen. Gelukkig hebben ze hier in de winkel genoeg middelen wat wel verlichting geeft.

Verder gaat het allemaal wel z'n gangetje, Rosan loopt langs elke muur van het huis, en je maakt haar al weer een beetje blij met een stukje komkommer of brood.

Het is hier nog heerlijk weer "warm" zeg maar, dus we kunnen nog lekker buiten zitten en genieten van het zwembad.


Tijdens de BBQ

In het ziekenhuis een rondje lopen

Met de rug tegen de muur

3 opmerkingen:

 1. lieve Romke,Brenda en Rosan
  wat fijn dat het zo goed gaat, en wat een mooi bosje haar krijgt Rosan alweer en mooie bruine benen.jullie missen in Nederland niets wat betreft het weer,regen,regen en regen geen bbq of zwemmen een warme trui aan, maar het is gegund,blijf lekker genieten
  groetjes en liefs van Ties en Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Romke Rosan en Brenda

  Wat een mooi foto,s van Rosan , en wat geweldig dat ze zelf al wat eet , ik dacht dat ze alleen maar sondevoeding had , Tja en dan komen tanden en kiezen door , nooit een pretje , Fijn dat jullie nog buiten kunnen genieten .
  Zo kun je mooi de batterij weer opladen , geniet van elkaar , liefs en groetjes
  Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's van die mooie dame hoor! Heerlijk om haar zo te zien, moet ook voor jullie genieten zijn papa en mama.

  En goed nieuws Romke en Brenda, de stichting gaat er komen! Nader nieuws volgt nog!

  BeantwoordenVerwijderen