Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

De 1e kuur dag 1 en 2

Woensdagmiddag rond vier uur kregen we eindelijk een kamer, nadat we rond 13 uur al klaar waren met bloed afnemen, vap aanprikken etc. We hebben een mooie 1 pers kamer en Rosan ligt in een mooie crib, zoals ze dat hier zeggen. Eigenlijk gebeurde er toen niet zo veel meer alleen een kweek afnemen van Rosan om er zeker van te zijn dat ze niets bij zich draagt, deze is na 24 uur bekend en zolang moet ze in isolatie en mag niet van de kamer af. We hebben een goede nacht, aleen vroeg wakker door de controles van 4 uur...De volgende morgen beginnen ze al om 8 uur met de voorbereidingen, alleen Rosan is nieuw, 1e dag van de kuur...dus om 12 uur hangen eindelijk de antibody's aan. Rosan was een beetje in hyper stemming van alle medicijnen (stoned) en liep nog vrolijk rond..om 14 uur kreeg ze toch wel meer pijn en hebben we haar in bed gelegd, wat extra morfine gegeven en Rosan ging slapen. Ze is niet echt weer wakker geweest, alleen soms bij controles en het wegen. Wel kreeg Rosan hoge koorts, ze nemen dan uit voorzorg bloedkweken af en hebben haar een shot antibiotica gegeven. koorts is een bijwerking van de antibody's ook het vocht vast houden, Rosan is a little pluffy.
Ik was blij dat dag 1 achter de rug is, de kop is er af zeg maar en ook nog zonder rare bijwerkingen.Je moet je grenzen weer verleggen, Rosan moet weer hier doorheen..en wij ook.
Vandaag zijn ze om kwart over 10 begonnen, dus we boeken vooruitgang. Rosan was vanochtend wel een beetje wakker, nog even op schoot gezeten en k3 geluisterd. Ze lag in de kinderwagen toen ze begonnen en Rosan heeft gelijk al haar voedng eruit gespuugd...over haar vap, de lijnen...stinken! Aan de voeding van hier zit een vanile smaak, vraag me niet waarom maar het is een gore geur. Rosan plast en poept nu ook vanile...
Verder geen nieuws, we houden jullie op de hoogte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten