Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

12 augustus

Gister voor controle naar het ziekenhuis, alles was gelukkig prima en konden weer naar huis. Rosan is nog niet weer de oude, maar dat is normaal en zal in de loop van de week beter worden. We hoeven nu niet eerder weer te komen als 24 augustus, dan wordt Rosan opgenomen voor de 2e kuur.

Op zich was het vandaag al weer een stuk beter met Rosan, en zijn we een stuk door het Amish - gebied aan het rijden geweest. Op zich wel mooi, de tijd heeft daar stil gestaan...

Nog een paar dagen en dan vertrekken Niels en Annet alweer..de eerste 4 weken zijn echt omgevlogen! (gelukkig maar....)

2 opmerkingen:

 1. lieve Romke,Brenda en Rosan
  wat fijn om te horen dat het zo goed gaat met Rosan naar omstandigheden, het is altijd maar afwachten hoe ze gaat reageren op de kuur.nu maar een poosje genieten van elkaar en de omgeving. groetjes en Niels en Annet een goede vlucht terug gewenst. liefs van Ties en Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Romke brenda en Rosan , Jullie eerste maand zit er al weer op .Rosan heeft de eerste kuur er weer opzitten .Fijn dat niels en annet bij jullie waren , het zal wel gek zijn , nu ze weer naar nederland zijn .Goed om te horen dat rosan alles weer goed heeft doorstaan , haar lijfje krijgt nu toch weer het nodige voor de kiezen .Jullie hebben wel een fijn huis begrijp ik al ik alles zo lees , hebben jullie ook nog veel contact met de ouders van het andere kindje ?
  Wij zijn weet terug en kunnen het blog weer volop volgen , we wensen jullie weer even een fijne pauze toe tussen de eerste en de tweede kuur .
  een hartelijke groet van ons en een knuffel voor Rosan

  Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen