Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

9 juli

Iedereen vraagt, blijf je wel op het blog schrijven???
Tuurlijk!!
Maar het kan natuurlijk zo zijn dat het even duurt voor dat we daar internet hebben.

Alles gaat nu in een stroomversnelling, we willen nog zo veel doen!
Iedereen om ons heen wordt ook een beetje hyper, want nu we de vertrekdatum hebben, lijkt het ook nog echter dat we naar de USA gaan.

We moeten woensdag voor de laatste keer naar de poli, nog even een check van Rosan en de medicijnen en spullen verzamelen. Ook even naar mijn werk om daar afscheid te nemen.....

We gaan zondagmorgen vliegen en we hebben een tussenstop in Frankfurt, we komen rond 15:00 lokale tijd aan. Niels en Annet vliegen met ons mee en blijven dan ook 4 weken, dus dat is super.

We genieten nu nog even van een weekje thuis, maar we zijn er ook klaar voor om weg te gaan. We zien wel tegen het afscheid nemen op, maar we zijn er over een half jaar al weer! Ik vind het vooral rot dat onze familie en vrienden Rosan zo lang moeten missen en daardoor ook haar ontwikkeling want dat gaat nu zo snel! Als we terugkomen wordt Rosan alweer twee!

Ìk zet ons nieuwe adres op het blog, kaartjes zijn natuurlijk altijd welkom!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Brenda en Romke,
  Vertrekdatum bekend, en nu komt het ineens echt heel dichtbij , wat fijn dat er de eerste vier weken vrienden meegaan, We wensen jullie een goede reis en rosan alle kracht om ook deze behandeling net zo goed te doorstaan als het traject wat ze al heeft afgelegd in groningen.
  Heel veel succes en good luck

  big hug voor Rosan

  groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dag,
  Via de site van Noa, ben ik bij jullie beland. Wat een spannend avontuur gaan jullie tegemoet, maar wel een met een belangrijk doel, het beter worden van jullie Rosan! Wij hopen dat alles voorspoedig gaat verlopen en we volgen jullie via de blog.
  gr. Judith Willeman (mama van Anique, ALL medium risk, ook behandeling in het UMCG vanaf december 2010 op M2, we hebben mekaar vast wel eens gezien)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Romke en Brenda,

  Voor je het in de gaten hebt zit je in Amerika. Met z'n drieën voor het eerst in een groot vliegtuig. Hoe zal Rosan dat ervaren. Probeer ook naast alle zorgen een beetje van Amerika te ontdekken. We blijven jullie volgen en wensen jullie heel veel succes toe. We hebben enorm veel respect voor jullie, hoe jullie met de situatie omgaan. Ook hebben we enorme bewondering voor Rosan, hoe goed zij zich er steeds door heen slaat. Een goeie reis en een goed half jaar.

  Groeten van Willem jan, Sigrid, Dorien, Sanne en Jan Willem

  BeantwoordenVerwijderen