Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

26 juli

Gister moesten we al weer op tijd in het CHOP zijn voor de beenmergpunctie.
Gelukkig werken ze hier op leeftijd en dan de kleinsten eerst, en daar hadden wij voordeel van zodat Rosan als eerste aan de beurt was. De punctie verliep goed, alleen Rosan was even wakker en besloot daarna te gaan slapen..dus maar wakker gemaakt en konden we weer weg. Ondertussen was de oncoloog nog geweest met de voorlopige uitslagen..en deze zijn goed!!!
Op de CT-scan was wel twijfel over de lever, maar dat kwam waarschijnlijk nog van de betralingen. Dit is weer een geruststelling, ik had al weer verschillende dingen in mijn hoofd dat we weer naar huis konden etc etc. maar dat viel weer mee.

Om 13 uur hadden we een afspraak met de homecare voor uitleg over de nieuwe voedingspomp, maar deze bleek haast hetzelfde en daardoor konden we al snel weer naar huis. De homecare komt hier ook bij je thuis, en deze is gisteravond geweest (1,5 uur!!)Een hele vragenlijst, Rosan onderzoeken, laten zien dat je met de nieuwe pomp overweg kan...ongelooflijk in Nederland bestel je alles via de computer, je leert het in het ziekenhuis en je redt je er maar mee.

Morgen krijgen we de defintieve uitslagen en wanneer Rosan zal beginnen met de 1e kuur. Dit zal waarschijnlijk 3 augustus zijn.

Het blijft hiet nog steeds warm, al hadden we gisteren een buitje maar nog geen tunderstorms.
We hebben een swimmingpool! Heerlijk om even af te koelen...

1 opmerking:

 1. zo he, wat allemaal weer een indrukken en informatie!
  Echt super dat tot nu toe alle uitslagen goed zijn, is fijn om te horen.
  en een supermooie foto van jullie samen trouwens!
  succes en doorbijten,
  liefs Alliss

  BeantwoordenVerwijderen