Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

20 juli

Hallo allemaal!
Hier even een kort berichtje uit de USA!
De reis is goed verlopen, Rosan zat prinsheerlijk in haar eigen autostoel. Naar Frankfurt heeft ze alleen maar geslapen, en naar Philadelphia 1x ongeveer 3 uurtjes. Verder heeft ze even een uurtje gehad dat ze wou rond lopen, en dat ging prima. Niels had gelukkig K3 op de i-pad en dat vond ze helemaal leuk natuurlijk.
We zijn geweldig opgevangen op het vliegveld door een nederlands gezin in het zelfde schuitje. Nadat we de BIG car hebben opgehaald zijn we richting ons huis gereden. Onderweg allemaal indrukken, het is best heuvelig..
het verkeer is goed te doen.
En toen kwamen we bij ons mooie huis..echt een Amerikaans huis. Gelukkig met airco want het is net zo warm als toen laatst bij ons die twee dagen, net een sauna. We waren echt helemaal gaar, behalve Rosan die was nog wakker...we zijn 6 uur in de tijd terug. Toen Rosan eindelijk sliep konden wij ook op bed, maar om 5 uur was onze kleine meid al weer wakker.
We hebben al wat boodschappen gedaan en een beetje de omgeving verkend. We zijn nu in het CHOP, hier is ook internet dit hebben we thuis nog niet.
In het chop is iedereen erg aardig, we kunnen de taal redelijk goed volgen en ons verstaanbaar maken.
Zo dit was even een kleine up date, het is nog wel raar dat we zover weg zitten het voelt nog als een vakantie het besef is er nog niet echt.
See you!

2 opmerkingen:

 1. Hi there!
  Goed te horen dat jullie veilig aan zijn gekomen.
  Zal vast wennen zijn......
  Good luck!!!!!
  Liefs Diana Lize en Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Romke Brenda en Rosan,
  Waar de muziek van K3 niet allemaal goed voor is , leuk dat Rosan daar nu al zo van kan genieten , Meisjes en K3 dat hoort bij elkaar .Lang leve de airco want als het zo warm is , is dat wel een verademing , Ook fijn om te horen dat de eerste kenninsmaking in het chop goed is verlopen , zonder dat de taal een barriiere is . Houden zo .
  Groetjes uit Wapse

  BeantwoordenVerwijderen