Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

16 juni

We zijn over de helft met bestralen, en het gaat op zich redelijk goed met Rosan. Gister had ze een mindere dag, veel krampjes en niet zo vrolijk. Maar goed we moesten gister ook 24 uurs urine sparen en daarvoor kreeg Rosan een blaascatheter, en dat voelt natuurlijk ook niet zo fijn.
Vandaag gaat het eigenlijk wel weer wat beter, je merkt wel dat ze steeds minder snel wakker wordt uit de narcose. In het begin werd ze tijdens het ritje naar de uitslaapkamer al wakker, maar nu zitten we er nog wel een half uur naast haar voor dat ze wakker wordt.

Het is wel vermoeiend zowel voor Rosan als voor ons, maar goed het is voor een goed doel en daarom houden we het ook vol.

En het is nog steeds afwachten, we hebben nog steeds geen datum. We moeten ons er maar niet druk om maken, het zal van zelf allemaal we komen.

1 opmerking:

  1. He toffe ouders , wel volhouden he , al is het wel zwaar , ze is al op de helft
    .Neem een warm bad met lavendelolie , drink goede nachtrust thee van zonnatura, , kijk s,avonds naar een gezellige film , en houdt de moed erin , dat moet !!!Veel liefs , een dikke knuffel voor Rosan

    groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen