Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

3 mei

De stamcellen zijn zonder problemen vandaag teruggegeven. Ze zijn via de vap gegeven, wat eigenlijk voor het eerst hier op de afdeling zo is gebeurd. Normaal prikken ze hier een appart infuus voor, maar onze oncoloog zei dat in andere ziekenhuizen het ook via de vap gebeurd. Dus waarom niet? Scheelt Rosan een extra prik in ieder geval.
Het was in een kwartier klaar en na een uur is er nog een foto gemaakt van de longen. Alles was prima, alleen de geur...ik kan hem niet omschrijven maar het is niet erg prettig. Vooral als je Rosan op de arm hebt en ze ademd in je gezicht...Maar goed over een paar dagen is dit weer weg.
Verder gaat het met Rosan eigenlijk net als gister, vanmiddag ook wel weer vrolijk. Rosan krijgt er nu wel standaard paracetamol bij, een beetje te voorkoming van, ze krijgt nu ook steeds meer last van kapotte slijmvliezen.

Hebben jullie al gekeken op de nieuwe webside, www.steunrosan.nl ?
Ben supertrots op m'n broertje! (en wie hem hebben geholpen natuurlijk)

2 opmerkingen:

  1. erg fijn dat ze nog gewoon zo vrolijk is! Dat maakt het een stuk makkelijker. En mooi dat alles op de longen prima is. Nog weer effe doorbijten, Rosan is sterk en jullie komen er zeker weer door heen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Brenda en Romke ,Fijn dat Rosan er zich tot nu toe zo goed door heen slaat , en nu maar hopen dat de stamcellen ,zich vlot gaan vermeerderen zodat ze weer meer weerstand krijgt.Een mooie site voor jullie Rosan,
    veel beterschap . Groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen