Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

21 april

We zijn weer thuis gelukkig. Gister mochten we nog weer naar huis nadat we iedereen gezien hadden....dus we zaten na anderhalf uur weer in de auto. Ik dacht al dit gaat wel heel erg snel??? En ja hoor nog twee keer door het ziekenhuis gebeld thuis. Vanochtend moesten we al om 7 uur in het ziekenhuis zijn, want om 10 voor 8 moest Rosan voor de operatie, dit werd iets later maar goed wel als 1e. De operatie is goed verlopen, Rosan was snel wakker maar had nog wel wat pijn. Eigenlijk pas toen we thuis waren ging het weer goed, en was ze weer redelijk vrolijk. Dit was ook pas eind van de middag, omdat er misschien nog een hartecho gedaan moest worden maar uiteindelijk niet doorging en nu volgende week pas gedaan wordt.
Dus we hebben het wel weer even gehad...
We gaan ons weer opladen voor de volgende opname, we hebben veel leuke dingen op het programma staan het weekend dus dat gaat goed komen.

Iedereen alvast een vrolijk pasen!

1 opmerking:

 1. Lieve fam Rozema ,
  Wat een snoezige roze "paashaas "zit er naast jullie ontbijt . wat een leuke verassing voor jullie .
  Fijn dat jullie even op zo een manier en met dat lekkere weer kunnen bijtanken , en opladen voor de volgende en laatste kuur .
  Een hele boel informatie over de behandeling in amerika , een pittige behandeling maar wel alle moeite waard om ervoor te gaan , die twintig procent erbij , zou super zijn .
  Al is het wel een groot avontuur , maar ik heb net gehoord van een knaap die net terug is uit amerika ,dat de mensen er echt heel erg aardig en gemoedelijk zijn .
  Geniet nog even van jullie vrij dagen
  veel liefs uit Wapse , Sonja en mark

  BeantwoordenVerwijderen