Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

12 april

We zijn weer thuis!!!!!
Gister hebben we de hele dag gewacht op de chirurg...die kwam uiteindelijk rond half 8 s'avonds...Ze was gelukkig erg tevreden en de drain mocht eruit. We hoopten eigenlijk daarna naar huis te mogen, maar ze wilden zeker weten dat er uit de insteek niet te veel vocht meer uit kwam. Gelukkig is er geen vocht meer uit de insteek gekomen vannacht en mochten we vandaag gewoon naar huis.

Met Rosan gaat het prima, ze liep sinds zondagavond al weer door het bedje en is weer lekker vrolijk. Ze krijgt nog paracetamol voor de pijn, maar dit heeft ze haast niet meer. De voeding is nog wel steeds aangepast en dat blijft ook zo de komende weken. De wond ziet er heel netjes uit, dus dat is ook mooi.

Gisteravond hebben we ook nog een gesprek met de oncoloog gehad. Vrijdag moeten we terugkomen op de poli voor de definitieve opname datum voor de hoge dosis chemo. Ze hebben misschien volgende week al in gedachten..wij vonden dat wel erg snel dus de oncoloog denkt hier nog over na. Verder hoeven er geen scans meer gedaan worden voor de grote kuur, alleen een gehoortest, hartecho en een extra lijnplaatsing (infuus).

Ook gaan we nu bezig met stap 2 Amerika. De oncoloog heeft nu de verzekering aangeschreven, het is nu afwachten wat deze gaat vergoeden. Het staat nu vast dat we daar heen gaan. Verdere info volgt.

3 opmerkingen:

 1. Jeaaaah! weer thuis!
  Fijn om te horen. Om een beetje thuis te zijn is altijd weer fijner dan in het ziekenhuis.
  En nu is het maar weer afwachten, succes he.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. WELKOM THUIS ROSAN

  .Fijn dat Rosan weer thuis is .Wat is ze snel weer opgeknapt van zo een grote operatie .Geniet maar lekker van het thuis zijn met zijn allen .Deze hele grote stap in de behandeling van Rosan is achter de rug .
  .
  Groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Romke, Brenda en Rosan
  wat heerlijk om weer thuis te zijn, je eigen dingen en tempo weer te kunnen doen. geen gereis meer naar het ziekenhuis.ga genieten en leuke dingen doen voor zover mogelijk is.
  groetjes en liefs Ties en Anneke

  BeantwoordenVerwijderen