Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

19 maart

We waren woensdag nog maar net thuis of de oncoloog belde al. Ze had overleg gehad met de chirurgen en die hadden in gedachten begin april te opereren??? Onze oncoloog dacht daar gelukkig anders over, en dan zou het donderdag de 24e kunnen of een week later de 31e. Het hangt een beetje af van de bloedwaarden, deze moeten weer helemaal "normaal" zijn. Dus moesten we gister al weer naar de poli om bloed te prikken en dan dinsdag nog een keer. Dinsdag wordt Rosan ook weer helemaal onderzocht, en dan hebben ze s'middags bespreking over welke datum Rosan nu wordt geopereerd.
De bloeduitslagen van gister waren prima, alleen de bloedplaatjes moeten nog iets hoger, maar dat is dinsdag wel in orde.

Verder gaat het goed thuis, donderdag was het wel even weer wennen voor Rosan aan het ritme, maar gister ging het weer prima.
Rosan is nog wel  behoorlijk verkouden,  heeft nog continu een snotneus en hoest s'morgens veel. Ik neem aan dat dat ook over moet zijn voor ze geopereerd mag worden. Maar goed er zijn nu veel mensen verkouden/ziek.....

Dus het is nu afwachten, dinsdag weten we pas meer!

1 opmerking:

  1. Hoi Romke en Brenda, spannende dagen dus voor jullie , van Mark hoorde ik dat ze lekker ondernemend is en al heel wat brabbelt , een echter peutertje dus .Ze is veerkrachtig !!
    We wensen jullie weer sterkte en hopen dat ze snel haar verkoudheid kwijt is .Het is nu in ieder geval wel lekker weer om even buiten met haar te zijn .Veel liefs en een dikke knuffel voor Rosan .
    Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen