Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

uitslag scan

We hebben vanacht een rustige nacht gehad. Mooi door geslapen en niet gestoord door een of andere piep of een kweek die genomen moet worden! van morgen is er nog wel weer een bloed afgenomen om te kijken of de alle goede waarden omhoog gaan en of de slechte naar beneden zijn gegaan. Dit was het geval dus wanneer ze morgen vroeg geen koorts heeft gaan we morgen naar huis.

de uitslag van de ct scan: Smiddags om een 4 uur kwam er weer een hele delegatie binnen de oncoloog artassistend en de verpleegkundige. Dit doen ze altijd bij een officieel gesprek. De oncoloog had goed nieuws en wat minder goed nieuws in onze ogen. Het goede nieuws is dat de tumor weer een stuk kleiner geworden is en ze heeft het dan over dat de tumor in de buik met 2/3 kleiner geworden is en op sommige plaatsen helemaal. Goed nieuws, maar de chirurgen kunnen nog niet opereren of willen liever nog niet opereren omdat ze zien dat de gemo goed zijn werk doet. En omdat de kans van slagen beter is na meer gemo. Wat waarschijnlijk inhoud dat er een extra gemo komt. maar dit is nog niet zeker omdat ze ook nog met Amerika willen overlegen wat hun bevindingen hier over zijn. Al met al moet er weer veel vergaderd worden wat nu eigenlijk het beste is voor Rosan

De beelden : rond een uur of zeven kwam de oncoloog nog even weer langs om ons de beelden even te laten zien. hier hadden we om gevraagd. Hierop kon je duidelijk zien dat de tumor kleiner geworden was in vergelijking met de vorige keer. En konden we ook zien wat nu eigenlijk het probleem gebied is voor de operatie.

Romke

1 opmerking:

  1. Hoi Brenda en Romke ,
    Jullie worden zelf aardig kundig in de medische molen rondom Rosan .En niks staat echt vast , blijkt welweer , echter de artsen houden continue in de gaten wat is het beste voor Rosan .Voor jullie is geen dag het zelfde nu . Je volgt het ritme van Rosan , en dat is het enige wat telt nu .
    Groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen