Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

9 februari

De 5e kuur loopt in, minimaal 5 dagen opname.

Vanochtend op de poli is Rosan haar vap aangeprikt en daarna mochten we gelijk naar boven. Eenmaal boven geen bed, geen 1 persoonskamer....ja hoor hebben wij weer. Maar goed uiteindelijk op een 2 persoonskamer, waar de kuur is aangehangen. Gelukkig kwamen ze daarna vertellen dat er een 1 persoonskamer vrij kwam en moesten we dus even in de onderzoekskamer verhuizen zodat onze nieuwe kamer schoongemaakt kon worden....dus nu liggen we heerlijk in een box. Iedereen weer blij. Rosan is lekker vrolijk, bijna hyper eigenlijk ze wou/wil ook niet slapen..alleen maar staan in haar bedje. Het is nu 16:00 en ze heeft zich eindelijk overgegeven en is lekker aan het snurken in de kinderwagen.


De oncoloog is nog geweest en morgen hebben ze een groot overleg, en dan gaan ze de knoop doorhakken over wanneer ze gaan opereren en of er nog een chemokuur bijkomt. De uitslag horen we dan vrijdag.

1 opmerking:

  1. Lieve Brenda en Romke
    Wel weer een weekje vol afwisseling ,sta je daar maandag , helemaal ingesteld om er te blijven , mag je weer naar huis . ik hoop dat het gezellige dagen waren , de dagen dat ze zich goed voelt zijn natuurlijk wel de bijkom dagen in dit heavy traject . Wat een lieve foto van Rosan zo lekker slapend . We hopen dat ze niet zo ziek wordt van deze kuur .En voor jullie vrijdag toch weer een spannende dag . Is de operatie gewoon in Groningen ?
    Sterkte maar weer . knuffel voor Rosan

    groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen