Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

22 februari

Zo, net weer thuis (22:00)......
Vanmiddag moest Rosan voor de CT-scan om 15:00, dus een half uur eerder op de poli om de vap aan te prikken en bloed af te nemen. Dit ging allemaal prima, alleen Rosan was wel een beetje huilerig, vond er allemaal niks aan. De CT-scan ging redelijk ze bleef wel goed stil liggen alleen af en toe weer huilen.

Terug op de poli bleek het bloedgehalte erg laag te zijn, 3.8 dus Rosan moest een zakje bloed...we konden kiezen of vandaag of morgenvroeg. Nou we dachten we zijn hier nu toch dus direct maar, maar goed het bloed moest besteld en er moest ergen een bed vrij zijn. Uiteindelijk op afdeling M1 beland waar kortdurende opnames zijn en na het zakje bloed mochten we gewoon naar huis.

In tussentijd dat er een bed werd geregeld hebben we nog een gesprek met onze oncoloog gehad. Donderdag gaan ze de uitslag van de scan bespreken, en overleggen wat ze gaan doen. Ze dacht inpricipe na de volgende (6e) kuur opereren, dat had ik ook bedacht...en na de 6e kuur ook een MIBG-scan om te kijken wat er nog zit aan neuroblastoom. Als er nog wel veel zit wordt er waarschijnlijk nog een extra kuur gegeven, en anders na de operatie de allerlaatste zware kuur. Dinsdag moeten we weer naar de poli om bloed te prikken en dan horen we de uitslag van de scan en wat er besloten is. We worden dan woensdag opgenomen voor de 6e kuur, (of de operatie).

Het zakje bloed werd pas om 18:15 aangehangen, en moet in 3 uur inlopen..dus vandaar zo laat thuis.

1 opmerking:

  1. Hallo Romke en Brenda
    Jullie zijn al weer een stappje verder , Fijn dat Rosan weer opgeknapt is van het zakje bloed .Het is weer spannend wat er donderdag uit het overleg komt .een sterk meiske is het in ieder geval ,want ze krabbelt er ieder keer weer boven op .Ik wens jullie een gezellig weekend , groetjes
    Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen