Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

15 december

We hobbelen hier rustig verder in het ziekenhuis..de koorts lijkt nu vandaag echt weg te zijn dus dat is goed.
Rosan slaapt veel en als ze even wakker is proberen we haar in de kinderwagen te laten zitten, en als het even uitkomt gaan we even een rondje lopen. Het gaat goed met de pijn, ze heeft alleen maar paracetamol meer, dus dat is een goed teken. Rosan is alleen nog wel behoorlijk verkouden, het rhinovirus is dan ook nog altijd aanwezig. Het gaat nu ook moeilijker met de voeding, want als ze hoest spuugt ze soms de hele lading eruit.
Vandaag is er weer bloed geprikt, het is te hopen dat ze weer snel uit de aplastische fase is. Het staat vast dat ze de 23e voor beenmerg en botpunctie moet, verder willen ze voor de 3e kuur alleen een CT-scan van de romp doen. Dit is namelijk het minst belastend, makkelijk en duurt niet zo lang.Als ze zien dat de tumor in haar buik kleiner is geworden, nemen ze aan dat dat ook zo in het hoofd is.
Verder is ze steeds aan het nachtbraken, dus afgelopen nacht heeft ze voor het eerst melatonine gehad met goed resultaat! Het breekt je namelijk ook op als je de hele nacht wakker bent, ook al kun je de volgende nacht wel weer slapen...je wordt er niet vrolijk van. Dus dit is het laatste nieuws, we hopen dat we volgende week even naar huis kunnen want zo als Romke net tegen me zei: "We zijn er zat van".

1 opmerking:

  1. Hoi Brenda en Romke , ieder mens heeft zijn nachtrust nodig , en rosan haalt haar schade wel overdag in , maar jullie kunnen niet in een nacht twee nachten slapen , dus het zou fijn zijn als zij in de nacht beter slaapt zodat jullie ook beter kunnen slapen , het zijn al energievretende tijden genoeg .hou vol daar met zijn drieen !!
    Knuffel voor rosan ,

    groetjes Sonja en Mark

    BeantwoordenVerwijderen