Rosan

Rosan
zaterdag 13 november

11 december

Het is nu een maand geleden dat we weten dat Rosan ziek is, nu besef je ook pas wat er allemaal is gebeurd in korte tijd, en wat er nog allemaal gaat gebeuren. We zitten nu in de voorbereidingen van het 1e ontslag, het is niet "zomaar even" naar huis, nee...De thuiszorg is ingeschakeld voor op de achtergrond als er iets is met de sonde, en voor de prikken die ze iedere dag moet hebben om witte bloedlichaampjes aan te maken. Er zijn vanochtend 2 grote dozen geleverd met daarin de voedingspomp en zakjes voeding,  We hebben recepten gekregen voor al haar medicijnen, en we krijgen nog een lijst met telefoonnummers voor als er iets is. Verder nog een lijst met leefregels..en natuurlijk de nieuwe afspraken om terug te komen op de poli, dat is eind volgende week al voor bloed prikken. Dus we zitten nog met allerlei lijnen aan het ziekenhuis vast, op zich een prettig idee maar aan de andere kant ook wel een benauwd idee dat je dat ook nog een hele tijd blijft en een beetje je 2e thuis wordt. We kregen gister ook een rondleiding op de poli, daar werd gezegd je gaat hier net zo thuis voelen als op de afdeling..nou liever niet denk je dan.
Rosan blijft haar vrolijke momenten hebben, de tramal is gestopt en het lijkt nog goed te gaan. Tussendoor slaapt ze veel, maar goed dat is niet erg. Ze heeft sinds gister een beetje verhoging, dus dat houden we in de gaten. Vandaag is ze voor het eerst na 4 week weer in bad geweest, maar het was nog wel een beetje onwennig voor Rosan. Ze is in ieder geval weer lekker fris!!!
Het is nu afwachten tot maandag, als de bloeduitslagen goed zijn mogen we naar huis!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Brenda en Romke ,
  Wat schrijf je duidelijke verhalen brenda, het is fijn om jullie zo te "volgen " vooral natuurlijk hoe het met Rosan gaat.Voor jullie geld nu en voorlopig blik gericht op Rosan . maar het is wel een ander leven waar je zeer ongewild zo inrolt van de een op andere dag .Ondanks alle toeters en bellen die vast zitten aan rosan haar thuiskomst ,toch zal het wel even lekker zijn , vooral voor jullie zelf , pff even samen op de bank , en samen thuis slapen ipv om de beurt .
  Veel liefs voor Rosan.
  Groetjes Sonja en Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Romke & Brenda
  wat een geweldig idee om iedereen zo te informeren over Rosan . wij hopen dat de uitslagen maandag goed zullen zijn om Rosan mee naar huis te kunnen nemen. hopenlijk zal dit goed verlopen. we wensen jullie veel kracht en liefs toe groetjes Ties en Anneke

  BeantwoordenVerwijderen